Автор
Woman.bg

Ева Лонгория разкри подробности за сватбата си

Преди броени дни се състоя дългоочакваната сватба на Ева Лонгория и мексиканския телевизионен магнат Хосе Антонио Бастън и за щастие на всички фенове актрисата надигна завесата на личния си живот и сподели с почитателите си по света не само снимки от големия ден, но и интересни подробности от него.

41-годишната Ева сподели, че Виктория Бекъм е ушила не само роклята за сватбената ѝ церемония, но и още цели две булчински рокли за нея - тази за партито след брачните клетви и тази, която бившата отчаяна съпруга е носила деня преди църковния брак, когато се е състоял гражданския брак.

Лонгория допълва, че Виктория не само е била неотлъчно до нея по време на гражданската и църковна сватба, но е била и свидетел на брака пред закона.

"Помолих Виктория да направи роклите ми, защото исках да са специални, да са сътворени с любов, а знаех, че тя ще ги направи точно така. Но тя не е просто дизайнер на роклите ми, тя е една от най-добрите ми приятелки. Виктория бе и един от свидетелите на сватбата ми, тя подписа документите, които казват, че това се е случило, че бракът ми е реалност. Тя бе най-прекрасния и мил човек, който можех да имам до мен в този важен ден", споделя звездната булка.

Лонгория допълва, че сватбеният уикенд е започнал с граждански брак, който се е състоял в дома им с Бастън в Мексико. На следващия ден е била църковната церемония. на която са били поканени приятелите на двойката, като тя отново се е състояла в имението на младоженците.

"Искахме да се оженим в нашия си дом, в интимна обстановка. И двамата сме били женени вече и сме научили, че сватбата не определя брака, затова искахме венчавката ни да не е бляскави, пищна и показна, а просто да е празник на нашата любов. Сега с нетърпение очакваме брачния живот, толкова се радваме да сме господин и госпожа Бастън."

Медиите разкриха, че на големия ден освен Виктория и Дейвид Бекъм са присъствали Рики Мартин, Мелани Грифит, Марио Лопес и Ванеса Уилямс, която е изпяла за младоженците песента "Save The Best For Last".

Ева също така разкри, че трите деца на Хосе Антонио Бастън от предишния му брак също са били част от целия сватбен уикенд и дори са вървели с нея към олтара, носейки пръстените.

"Те, разбира се, бяха част от церемонията, защото аз не просто се омъжвам за Пепе, а за цялото му семейство".