Дългият списък от звезди избрали Италия за своя ваканционна дестинация се увеличава с всеки изминал ден, като днес към него прибавиха имената си сексапилното миньонче Ева Лонгория и нейният 47-годишен приятел – мексиканският милионер и собственик на медийния гигант Televisa – Хосе Антонио Бастон.

В момента влюбените гълъбчета се намират на крайбрежието на Капри, като преди броени дни бяха заснети от папараци да се забавляват на луксозна яхта в компанията на приятели.

Прелест в миниатюра – Ева по бански

Въпросните снимки, които от дни обикалят из интернет пространството, красноречиво доказват, че след редица любовни несполуки Ева най-накрая успя да намери своя човек. Въпреки че са заедно от 2013 година, актрисата и любимият й се държат като гаджета от няколко седмици – страстно целуващи се и независимо от голямата компания, в която се намират, имащи очи само един за друг.

Красиви, влюбени и лъчезарни – тя облечена в изрязан тюркоазен бански, а той пленителен бохем с небрежна визия – те са истинско вдъхновение и истинско олицетворение на любовта.

Сладката лимонена рокля на Ева Лонгория