За миньонче като Ева Лонгория не е лесно да поддържа перфектна форма, но тя явно успява. Ева е една от най-красивите и чаровни жени в Холивуд и винаги успява да демонстрира перфектна визия.

Нейна запазена марка са широката усмивка и секси формите, които показва по най-различни начини.

За разходка с любимия си Хосе Антонио Бастон Ева бе заложила на черна рокля на бели точки, която подчертаваше сексапилните й форми. Дрехата с ретро модел и дължина до коляното й стоеше великолепно, не мислите ли?

Ева бе заложила на червени аксесоари, които допълваха цялостната й визия по перфектен начин.

Четете още: Плажен патрул: Приятелките Ева и Серена в Маями

“Отчаяната съпруга” признава, че се изтощава да изглежда перфектно винаги, когато е в компанията на половинката си Хосе Антонио Бастон.

“Той също се облича много добре. Аз винаги трябва да надграждам себе си. Това е изтощително”, казва 39-годишната актрисата, но въпреки това заявява, че е много щастлива във връзката си.



Нека ви припомним, че Ева и Хосе са заедно от края на миналата година. Той е президент на медийната компания Televisa, но не обича да бъде в светлините на прожекторите. Преди това сексапилното миньонче имаше връзка с брата на Пенелопе Круз – Едуардо, освен това беше омъжена за френския баскетболист Тони Паркър.

Ще ви покажем още няколко кадъра, които ни направиха впечатление, защото на тях Ева отново се е спряла на страхотна дреха за разходка с Хосе.



Роклята тип „прегърни ме“ изглежда изключително удобна, едновременно с това е и стилна. Актрисата я бе комбинирала със сандали и дамска чанта в телсен нюанс.

Коя от двете визии ви допада повече?



Четете още: Ева Лонгория премахва татуировките си