В днешната статия ще обърнем внимание на визията, която чаровната актриса Ева Лонгория бе подбрала за премиерата на най-новата лента с нейно участие "Граници".

Филмът проследява събитията, случващи се след убийството на жената на бившия шериф на градче, намиращо се на границата между Аризона и Мексико. Първоначално е заподозрян мексиканец, който пребивава в щатите нелегално. Бившият шериф се съюзява с настоящия и двамата започват да търсят отговори, но скоро разбират, че задачата е изключително трудна, след като са в район, в който живеят хора от двете страни на границата, а между тях напрежението непрекъснато расте.



Преди дни се състоя премиерата на драматичната лента в Лос Анджелис. На въпросното бляскаво събитие присъства целият актьорски състав включително и лъчезарната Ева Лонгория.

За случая красавицата бе подбрала елегантен ансамбъл в бяло, състоящ се от топ от Lenny Niemeyer с ефектен пеплум детайл и полата тип молив от Barbara Bui. Компания на тоалета правеха светли токчета от Christian Louboutin.

Четете още: Лонгория: Да изглеждаш отлично е изтощително

Косата на Ева бе умело фиксирана назад, а гримът й включваше така модерната комбинация от nude устни и силно подчертани очи.

Четете още: Маска за лице от Ева Лонгория

Със стилния си облик актрисата за пореден път доказа че притежава класа и стилн и освен това, за разлика от редица звездни дами, умее да подбира тоалети, подходящи за фигурата си.

Ще продължава внимателно да следим визиите на Ева Лонгория, защото сме сигурни, че по време на промо тура на лентата "Граници" тя ще ни покаже още изящни визии, които не са за изпускане.