Поглеждайки снимките по-долу ни е трудно да повярваме, че сексапилното миньонче Ева Лонгория е на 40 години!

Актрисата обича изчистените линии и абсолютната елегантност. Тя често залага на красиви семпли дрехи, подчертаващи перфектната й фигура.

Вечно усмихнатата брюнетка е сред любимите ни звездни дами и не е трудно да отгатнете защо! Ева излъчва увереност, сексапил и непринуден шик и независимо от повода тя винаги успява да изглежда безупречно!

Тя бе специален гост в телевизионното предаване „Extra” и за пореден път показа, че е пример за стил и елегантност.

* Ева и Марио Лопес

Дрехата, на която бе заложила красавицата, е по дизайн на една от най-добрите й приятелки - Виктория Бекъм. За никой не е тайна, че американската актриса е изключително близка с британската дизайнерка и модна диктаторка.

Четете още: Дейвид Бекъм: Виктория ме облича

Какъв късмет има Ева с приятелка като Виктория, която за всеки важен повод й предоставя всички нейни рокли. Ето какво сподели бившата „отчаяна съпруга“: „Обикновено взимам назаем дрехи на Виктория, защото обожавам стила й и това как ми стоят те, въпреки че имам по-голямо дупе от нейното. За съжаление, тя не може да се похвали със същото, защото в моя гардероб няма нищо, което би я заинтересовало. От време на време и заемам чанти, но това е всичко."

* Виктория и Ева на разходка

Бялото творение се отличава със семпла кройка и дължина до коляното. Лубутенките в телесен цвят са едно прекрасно допълнение към изисканата й визия.

Красив грим в земни нюанси, права коса, разделена на път и маникюр в люляково бяха идеален завършек към тоалета.

Харесва ли ви цялостната визия на американската актриса?

Четете още: Ева Лонгория намери мъжа на мечтите си