Въпреки медийната мъгла, с която продуцентите на Survivor се опитаха да обвият шоуто, за да не стане ясно кои ще са оцеляващите в новия сезон, „Блясък“ успя да научи част от участниците, които ще гледаме през есента.

Екипът е заложил на някои от най-интересните персонажи от миналите сезони и ги остави да мизерстват и гладуват на екзотичен остров. В отбора на „звездите“ Антон Агонцев ще бори препятствията заедно със съпругата си Дияна. Двете Силвета – Радулова и Димитрова (крайните вдясно), също ще демонстрират освен предизвикателна външност и сила на духа в състезанията.

В отбора на красавиците е и Янита (втората отляво надясно), които за разлика от преди има доста пластични подобрения по себе си и определено е променила външния си вид. Малко след като излезе от затворените врати на Big Brother, се оказа, че Финдо също е отлетял за Камбоджа, където за втори път се изправи пред най-големия си кошмар – глада.

Героите от четвъртия сезон и близки приятели – Светлин Занев и Светослав Бърканичков, отново ще обединят сили.

Кои ще са участниците в отбора на "Феновете" можете да разберете в новия брой на списание "Блясък", който вече е на пазара.