Автор
Роси Кацарова

Ето и тоалетите на звездите за афтърпартито на „Венити феър“

Приготовленията на звездите за преминаването им по червения килим на наградите "Оскар" трае седмици, дори месеци наред, а самата церемония продължава едва няколко часа.

Блясъкът около филмовото събитие обаче не свършва с края на награждаването, защото следват лъскавите афтърпартита. Най-известното от всички безспорно е организираното от "Венити феър".

На него по традиция присъства не само кино елитът, но и знаменитости от света на модата, музиката и изкуството, дори такива, които не бяха в "Долби тиътър".

Тази година например сред известните дами, които удостоиха с присъствието си афтърпартито, но не и Оскарите, бяха Емили Ратайковски, Миранда Кер, Кейт Хъдсън, София Вергара, Хайди Клум и Кейт Босуърт.

Гости на събитието бяха и две бъдещи звездни мамчета, придружени от своите половинки - Роузи Хънтингтън-Уайтли и Сиара.

На афтърпартито присъстваха и Джесика Бийл, Ема Стоун и Карли Клос. Всичките до една обаче бяха сменили роклята, която разходиха на червения килим на Оскарите, с друга. Не по-малко изящна, разбира се.

Убедете се в това, като разгледате нашата представяща техните визии и тези на другите популярни дами, присъствали на афтърпартито.