Когато преди месеци Амбър Хърд поиска развод от Джони Деп, тя призна, че се е решила на тази крачка, защото ѝ е омръзнало да е жертва на психически и физически тормоз от негова страна.

Актрисата заяви, че Джони е агресивен и причина за това е тежкият му проблем с алкохола. Актьорът отрече, но ето, че на бял свят се появи доказателство, че думите на Амбър може и да са истина.

Сайтът ТМZ разпространи видеозапис, очевидно е направен от актрисата, на който се вижда как звездата от "Карибски пирати" вилнее пиян из кухнята им. Клипът е с продължителност 1,37 мин. На кадрите актьорът е ядосан, тръшка вратите на шкафчетата в кухнята и чупи предмети, докато Амбър се опитва да го успокои и пита какво е станало.

По-късно той забелязва включената камера на телефона на Амбър и се опитва да го вземе, при което двамата се спречкват. Той пита "О, виж ти, ти ли я включи? Така ли...", след което се чува шум от боричкане и записът прекъсва.

Източници от обкръжението на Деп коментираха, че видеото е орязано и е монтаж. Твърди се, че са премахнати кадрите, на които Амбър дразни Джони и го насърчава да продължава да чупи и да хвърля, разкриват от "Всеки ден".