Когато говорим за съвременни, емблематични обувки, една марка неизменно изниква в съзнанието ни. Christian Louboutin съчетава изяществото и сексапила в едно.

Кристиан Лубутен е толкова запален по занята си, че е спал в своето студио в продължение на цели 8 години, преди световноизвестният му успех да стане факт.

Есенната колекция на дизайнера вече е факт и тя за преден път засвидетелства любовта му към разнообразието и височината на моделите.

В предложенията на мосю Лубутен можете да видите флорални щампи, деликатно лазнарно изрязана кожа, както и някои от класическите модели на марката, които я превърнаха в предпочитана от всички знаменитости по света.

В тази колекция бихме обърнали по-специално внимание на два модела, но разбира се всички останали са достойни за възхищение.

Моделът Conquilla видяхме за първи път в есенната колекция на Marchesa . Той е вдъхновен от балета и сме сигурни, че ще стане част от гардероба на десетки известни дами.

Четете още: Обувки, кръстени на известни личности

В тази колекция дебюта си правят и най-високите обувки, които марката Christian Louboutin е пускала на пазара. Те носят името Allenissima и са високи цели 130 мм. Моделът се появява за първи път във вариант с без пета, което ни навежда на мисълта, че дизайнерът ще се опита да наложи като тенденция обувките с каишки.

Допадат ли ви новите модели на Кристиан Лубутен, очакваме да разберем от коментарите ви в края на материала.