Автор
Кристина Кирова

Ето ги най-големите модни гафове на наградите SAG

Вчера в Лос Анджелис бяха раздадени наградите SAG Awards и някои от звездите определено успяха да озадачат присъстващите с тоалетите си.

Една от тях беше очарователната Никол Кидман, която бе облечена в дълга бляскава зелена рокля с интересен дизайн, дело на Gucci. Тоалетът на 49-годишната актриса бе обсипан с пайети и подчертаваше стройното й тяло, но несъмнено вниманието ни беше привлечено от детайлите, които бяха върху раменете й – два папагала от пайети. Роклята бързо набра популярност в социалните мрежи и дори някои я определиха като най-грозния тоалет за вечерта.



Друга звезда, която не блестеше с обичайния си блясък беше актрисата Кейли Куоко. Красавицата беше облечена с дълга рокля, съчетаваща нежните цветове бебешко розово със светло синьо и лилаво, но в него бяха преплетени и твърде много детайли и материи – тюл, дантела и пера.



А що се касае до прекомерна употреба на детайли, трябва да видите роклята на певицата Джанел Моне. Сивият тоалет бе с дължина почти до глезените, без ръкави и декорирана с флорални мотиви.



Може би ако имаше първенство по неподходящ тоалет, то той щеше да бъде спечелен от актрисата Джесика Пиментел. На събитието тя бе облечена във виненочервена дълга рокля с пайети, която покриваше съвсем малка от тялото й.



Друга знаменитост, която успя да скандализира присъстващите с роклята си, беше Емили Алтус. Тя беше заложила на дълга дантелена рокля, която прозираше. Разбира се, елементът, който прикова погледите, беше твърде дълбокото й деколте.



Ейми Ландекър и Дженифър Люис бяха облечени в един и същ костюм, който също не ни очарова – сребрист панталон и сребристо сако с животински принт.



А кой е най-несполучливият тоалет спoред вас?