Автор
Woman.bg

Есмер: Толкова съм щастлива като Георгиева

Съпругата на Благой Георгиев официално се сбогува с бащината си фамилия и прие тази на вече законната си половинка.

Чаровната световна шампионка по латино танци не пропусна да се похвали с промяната във фамилията си, която налага и но паспорт и лична карта, качвайки снимка на новите си документи за самоличност, под който красноречиво е написала: „Толкова съм щастлива като Георгиева“.

Есмер без грим

Припомняме, че в началото на септември нападателят на Рубин (Казан) и Есмер си казаха "Да" на тежка сватбена церемония за отбрани гости в изключително скъпото селище Довил, което се намира в предградията на Москва и е запазено за руските олигарси. Самото бракосъчетание се проведе на платформа, която се намираше над 25-метров басейн в хотел "Радисън Роял".

Тържеството беше оцветено в бяло-синьо-сребристо сияние. Декораторите бяха оформили пространството около масите като магическа градина с невероятни падащи цветя, 3-метрови шоколадови фонтани, лампи със скъпоценни камъни и прочее впечатляващи луксозни детайли. За настроението на гостите пък се грижеше легендарният руски певец е любимец на Владимир Путин - Йосиф Кобзон.

Сватбената рокля на булката беше същинско произведение на изкуството - с 300 скъпоценни камъка и гол гръб, който прилепваше идеално върху тялото й, на което завиждат и манекенките. От своя страна Благо беше с класически черен костюм, бяла риза и вратовръзка. Шафери на приказната сватба бяха децата на Благой Георгиев от бившата гимнастичка Христина Витанова. Малките Давид и Йоана са в отлична отношения с Есмер, която бързо ги приела като свои, пишат колегите от sportal.bg

Арестуваха жената на Благо Георгиев в Дубай