Комфортът е една от основните грижи на дизайнерите през тази година и по тази причина те прибавят към списъка с актуални палта една модерна и функционална връхна дреха, която се превърна и в наша любима.

Ноември носи дъжд, ниски температури и желание за повече топлина и уют. И точно тук се намесва мекото и удобно палто. Все пак това е една от най-важните покупки за студения сезон.

Четете още: Кожената пола завладява есента

Когато става въпрос за топъл есенно-зимен гардероб, няма как да не добавим образа на обемното и стилно палто от еко-кожа с или без косъм.

През този сезон палтото е изработено от естествена или изкуствена материя с по-дълъг косъм и е обагрено в наситени нюанси. Ние ви съветваме все пак да се спрете на палто от изкуствена материя! Хубавото е, че никога не е излишно в гардероба, действа като щит срещу ниските температури и едновременно с това създава усещане за лукс.

Що се отнася до цветовете, тук изборът е голям и зависи от личните вкусове. Актуални са както модели в характерно за зимата черно, сиво или кафяво, така и палта в ярки цветове като жълто, наситено лилаво, драматично черв

Удобно, неочаквано, различно, свежо – подобно палто ще направи зимата ви по-весела и усмихната. То носи настроение и в най-мрачните дни.

Четете още: Пастелна есен