Емилия си съсипа лицето с операция за 20 бона дни преди турнето на Пайнер. Изпълнителката на „Смелите си имат всичко" опънала бръчки при виден столичен хирург.

На него Еми се довери и за направата на силиконовия си бюст преди време. За разкрасителната процедура половинката на бизнесмена Коко Динев броила 20 000 лева, а доста средства дала и за избелване и полиране на зъбите.

Веднага щом разбрала, че ще е част от концертната обиколка на телевизията и тази година, певицата впрегнала всичките си усилия и ресурси, за да не отстъпва по нищо на по-младите си колежки. За да лъсне имидж, певицата не пестяла нито средства, нито време, ала резултатът е плачевен.

Четете още: Емилия показа зърно във Фейсбук (снимка)

Близките й са категорични, че безбройните интервенции напълно са загрозили Емилия, вместо да постигнат обратния ефект, пише „Всеки ден".

„Решена е да сложи всички в малкия си джоб и да докаже, че е все още във форма и по нищо не отстъпва на останалите. Да изглежда перфектно се е превърнало в някаква фикс идея за нея, направо се е вманиачила", коментират близки на звездата.

Четете още: Фотошоп или да: Галена (снимки)