Автор
Woman.bg

Емилия разкри колко пластични операции има

Зверска интрига изпрати Коко Динев в прегръдките на Джена. Това заяви в специално интервю за TV7 певицата Емилия. пише inews.bg.

По думите й двамата със съпруга й в момента изживяват най-хубавите си моменти. Пресата обаче често го замесвала в подобни скандали, тъй като той вече бил набеден за "черна овца".

"Хората обичат да четат за скандали", категорична бе певицата.

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на рождения ден на „Планета“?

Фолк дивата коментира и темата с корекциите. "В никакъв случай не е вярно, че имам 20 операции. Това не е вярно", обяви Емилия. "Имам само 2 операции - едната е за носа, която бе належаща и другата операция е на бюста през 2004 г. Оттам нататък много ме е страх от такъв тип интервенции, не съм си помисляла след това да лягам под ножа. Операцията на носа ми не е заради суета, а заради здравословен проблем, след катастрофа, много неприятен инцидент", разказа Емилия.

Певицата си спомня, че дълго време е отлагала тази операция, въпреки че е била належаща.

Емилия призна, че скандалът я следва от началото на връзката им, без да го е търсила. Двете с Нелина никога не са имали проблеми, докато с Анелия в началото са преживели тежък период. Бяхме млади и без опит, сега вече сме зрели жени с деца и всичко това е зад гърба ни, допълни Емилия.

В момента певицата е отдадена на сина си Иван и вълненията около избора на училище за първи клас.

Смята, че 2014 година е била изключително успешна за кариерата й. Изпълнителката влиза в нова социална роля и има променена визия.

Четете още: Вижте как Емилия посрещна именния ден на сина си