Автор
Woman.bg

Емилия: Не съм била лицемерка и никога няма да бъда

Наред с подготовката за втория си дует с Ави Бенеди, очаквания фолклорен албум и многото участия из страната, Емилия намери време да опровергае в телевизионен ефир доста спекулации по свой адрес като даде яснота.

Наскоро жълти медии намесиха дори името на свекърва й като тиражираха, че майката на Коко Динев обичала повече първото си внуче - Ивон, което е дърещеря на Анелия.

"Не ми е хубаво, когато замесват детето ми, но тия теми нямам как спра и как да коментирам. Сега да убеждавам някой да ми вярва... Който иска да вярва, който иска да не вярва. Всеки си решава на какво да вярва. Приоритетите ми в живота са други, имам други неща, които ме вълнуват. Преди години беше еуфория покрай жълтите вестници, защото беше нещо ново, сега вече нито купувам, нито чета, много сме ангажирани с децата, със семейството, с работата си. Това вече е изтъркана тема и за нашите близки не е актуална" - обясни певицата в "На кафе" по Нова ТВ.

Четете още: Вижте как Емилия прекара Нова Година

За взаимоотношенията между Емилия и Анелия, които продължават да са "любима" тема на жълтите издания, изпълнителката на "Ти си ми" обясни:

"От моя страна аз имам добри чувства. Добре се стекоха нещата между нас двете. Не сме първи приятелки, не си пием кафето, не си честитим рождените дни, но като се видим сме на: "Здравей, здрасти, как си". Със сигурност приятелки няма да станем. Аз съм възпитана така, слагам някаква граница, защото е имало някакви конфликти, не с лошо. Няма как да си вярваме, че всичко е чисто между нас, защото е имало някакви неща. Най-вече заради нашите близки и децата си имаме отношение нито едната да говори лошо за другата, нито другата пък да отвръща. Но да се правим на лицемерки... Аз не съм била лицемерка и никога няма да бъда. Винаги съм си говорила направо. Не искам да бъда лицемерка и да кажа: "Да, вече сме приятелки". Не мога да демонстрирам такова нещо, защото не е истина. Уважаваме се, искам да бъде така и занапред. Надявам се и от нейна страна да получа същото отношение. От моя страна уважение ще има" - подчерта Емилия.

* Анелия

В предаването се включи и Весела Тотева, която от години е приятелка с певицата. Младата дизайнерка се появи като изненада за първи път след раждането на сина си, въпреки окончателния отказ към много медии да коментира бременността и моментното си състояние.

"Емилия е много специален човек в живота ми и няма как да откажа" - сподели футболната съпруга.

Изпълнителката на "Пайнер" напоследък прави немалко промени и експерименти с визията си като рекламно лице на модната марка на своята приятелка. Доверието и уважението, което Емилия показва към Весела. “Заради Весела съм готова на всичко! - категорична е певицата.

Тези дни предстои и представянето на съвсем нова фотосесия, която изпълнителката засне за новата колекция пролет/лято на марката на приятелката си.

Четете още: Коко купи къща на Емилия в Гърция