Супер секси снимки пусна Емануела в социалната мрежа. Омазана в златна боя, фолкдивата се къпе в басейн, като страстно пъчи прелестите си.

Ролята й е на златна русалка, гримирана от вещите ръце на Бони, а снимките са част от новия й клип „Не безпокойте", заснет в столичен хотел.

Четете още: Емануела показа зърна във Фейбук

„Отдавна исках да се видя по този начин. Процедурата е доста дълга, за да се постигне максимален резултат, но определено си заслужава. Именно така трябваше да вляза в басейна на хотела и да го играя ала златната рибка", споделя певицата.

Всъщност видеоклипът бил готов преди броени дни, но Емануела решила да го покаже днес, за да зарадва фенове за Свети Валентин, пише lifestyle.bg

„Текстът на песента носи емоцията на бурната и изпепеляваща любов, която всеки един трябва да изживее, а какво по-подходящо време за това от 14-ти февруари", разказва Емануела.

За да стане видеото още по-горещо и да настрои сетивата ни на любовна вълна, Емануела отново залага на провокацията. Този път певицата остава само по оскъдно облекло, което смело подчертава изключителния й сексапил.

В клипа участват още Елза Парини и Дона Фокс. Стайлингът е дело на Тути.

Четете още: Емануела бясна на Алисия