Ели Гигова, която е сред най-спокойните Съквартиранти в новия сезон на VIP Brother, сподели, че е лягала под скалпела, за да си прави корекция на гърдите.

За разлика от повечето момичета, които се чудят колко по-големи кубици силикон да си вкарат в бюста, богатата наследница е взела решение да се раздели с част от сантиметрите му, пише bliasak.bg

Ели Гигова разказа в Къщата, че е имала доста големи гърди и докато живеела във Франция, мъжете я гледали доста странно. Явно, за разлика от нашата страна, на Запад силният пол не си пада много много по големите форми, още по-малко по изкуствените такива.

Припомняме, че тази вечер брюнетката е сред застрашените от изгонване Съквартиранти. Тя получи служебна номинация, след като беше назначена за капитан на един от отборите, състезаващи се миналата седмица, и тимът й падна в играта.

Четете още: Линдарева в криза заради нова мисия

Тази вечер тя ще се бори срещу почти половината от Съквартирантите в Къщата – Албена Вулева, Жени и Тачо, Зорница Линдарева, Йорданка Христова, Камелия Воче и Камелия Тодорова.