Автор
Woman.bg

Елена Кучкова със собствена линия тениски с нейния лик

Елена Кучкова изненада най-верните си фенове със собствена линия тениски, съобщи "Марица".

Провокативните щампи са с еротични снимки на красавицата и непубликувани кадри от сесията за известно еротично издание. Освен това са подписани от нея и носят послание - Just follow your dream (Следвай мечтата си).

"Всичко започна на шега. Приятелят ми искаше да направи тениски за мен и за него с моя снимка. Хареса ни и реших да изненадам най-близките си фенове, които са с мен още преди да стана плеймейтка, като им подаря блуза”, разказа пред "Марица” горещата блондинка. Тя е много благодарна на истинските си почитатели, които пишат, съветват се с нея, подкрепят я и искат да й подражават. Затова им разпратила първите бройки от колекцията.

"Има огромен интерес, много запитвания. Мисля занапред и да продавам тениски”, разкри Кучкова. Все още обаче не е пресметнала каква ще е цената им. Разбира се, тъй като жените завиждат, дрехите с голи фотоси са предназначени предимно за мъжката половина. Красавицата от Черногорово обаче е категорична, че няма да се отдава изцяло на модата, както направиха много нейни колежки.

Четете още: Разюздан купон: Елена Кучкова гола в скута на Константин (18+)