25-годишната актриса Ванеса Хъджинс, която нашумя с ролята си в хитовото шоу на Дисни "Училищен мюзикъл", продължава да се бори за сериозна кариера в Холивуд,.

Талантливата и чаровна Ванеса ще блесне в напълно различна до сега познатите ни роли. За ролята си в лентата “Gimme Shelter” брюнетката споделя: “Това беше първият път, когато наистина излязох от зоната си на комфорт, и физически, и емоционално, станах по-мъдра и съм доволна от изпълнението си. Малко ме е страх от самата себе си, когато гледам филма. Хареса ми да се видя с къса коса и татуировки."

Четете още: Любимата чанта на Ванеса Хъджинс

В лентата звездата изпълнява ролята на бездомна тийнейджърка, която решава да открие своя баща, който работи на Уолстрийт.

„Това беше първият ми скок в нещо ново. Мисля, че изборът ми беше по-зрял. Моят мениджър и агент ме предупреди, че не знае какво ще излезе от този проект на режисьора Рон Краус, но аз реших да опитам“, признава Ванеса.

Във филма Ванеса демонстрира атлетична и добре оформена фигура + почти 5 килограма отгоре, на промотирането на лентата в Париж от тези килограми не остана и спомен... Красавицата изглеждаше още по-красива и стройна!



Г-ца Хъджинс се бе спряла на елегантна рокля с тънки презрамки и дължина до земята. Металическите отблясъци по дрехата придаваха още по-изискана нотка към елегантната визия на актрисата.



Косата й бе вързана в нисък кок, разкривайки красивото й лице. Тя бе заложила на висящи обеци и опушен грим сини нюанси. Усмивката на Ванеса както винаги бе най-добрият й аксесоар за вечерта.

Woman.bg ви пита: Харесва ли ви как изглежда Ванеса Хъджинс?

Четете още: Така или иначе: Ванеса Хъджинс се изруси