Очакваме те на 4 юни от 11 ч. в Южния парк на голямата поляна при входа откъм бул. Витоша за похода на Avon „От любов към живота”.

Заедно отново ще пеем и танцуваме, ще се насладим на концерт с участието на Орлин Павлов, Алекс Линарес, бенд музиканти от Мango Duende и танцьорите от Lindy Hop. Включи се заедно със своето семейство и приятели – за малчуганите е предвиден голям детски кът с много занимания и игри, които партньорите ни от Kindyroo ще осигурят.

Обединени от желанието да покажем своята подкрепа за жените с рак на гърда в България, ще извървим пътя до НДК и заедно с Орлин Павлов, Александър Сано и много други български звезди символично ще прегърнем дамите, които се борят с коварната болест. Всеки може да помогне, като се присъедини към похода и закупи благотворителен продукт от розовата серия на Avon. Тази година към нея се включва и елегантен шал, който можеш да я поръчаш на представител или на avon.bg за 19.50лв.

Така ти даряваш за програмата на Avon и фондация „Една от 8“ – „Бъди до мен“, която осигурява психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните семейства, както и практическа подкрепа след операция и по време на лечение.

Виж поканата от звездните ни посланици: https://www.youtube.com/watch?v=P0bYdSqisWg. Ако не можеш да присъстваш лично, те каним да се включиш в най-голямата онлайн прегръдка на www.avonsreshturaka.bg.

Очакваме те!

За Avon

Avon е компанията, която вече 130 години застава зад красотата, иновациите, оптимизма и преди всичко – в подкрепа на всяка жена. Продуктовата линия на компанията включва добре познатите козметични серии AvonColor, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques и други. Avon предлага продуктите си чрез над 6 милиона активни независими Представители, които оперират в около 70 държави по целия свят. Повече за Avon и продуктите може да научите на www.avon.bg, както и на Facebook страницата на компанията – https://www.facebook.com/AVONbulgaria.

За кампанията на Avon срещу рака на гърдата в България:

Благодарение на последователните усилия на Аvon информираността по темата и достъпната ранна диагностика на рака на гърдата непрестанно нарастват. За 14 години в рамките на кампанията „От любов към живота” са дарени близо 1 500 000 лв., осъществени са над 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна, закупена е апаратура за превенция на рака на гърдата, сред която мобилен мамограф и ехограф, както и ехографска апаратура за 7 болници в страната. Броят на заболелите у нас е над 46 000, а всяка година регистърът бива допълнен с близо 3800 нови случая. Усилията на кампанията до този момент са насочени предимно в посока профилактика на българката, защото ракът на гърдата е 100 % лечим, ако бъде открит навреме.