Автор
Woman.bg

Екзотичен привкус за твоята визия: Блузата с паднало рамо

Ако се чудиш каква да е най-новата придобивка в гардероба ти това лято, спри се на блуза/рокля с паднало рамо, защото тя ще внесе екзотична нотка във визията ти, удобна е, а и стои много ефектно.

Една модна блогърка се разхожда по улиците на Хавай в подобна блуза и ни показва защо етно стила със силните цветове, ресни и интересни принтове е визия, с която си заслужава да се появим това лято.

Модните инвестиции на всяка жена – във всяка възраст!

Тя е комбинирала подобна блуза в черен нюанс с панталони с райе, както и стилни ниски чехли, като аксоарите са ключови за тази визия - включват висящи обеци и интересна чанта с нарисувана котка. Ефирната блуза с паднало рамо ще ти пази хладно през горещите летни дни, а и ще ти даде възможност да събереш тен по раменете.

Белите обувки: Абсолютния хит за сезона

Чехлите като вид обувка се завръщат това лято - били те с висока подметка, като ключова тук е изчистената и удобна визия.

Чантата - котка, подобна на тези с анимационни герои, не е аксесоар, който можеш да комбинираш с всичко, но определено стои ефектно и различно. А вие - бихте ли носили подобна чанта и с какво бихте я съчетали, очакваме да споделите в коментарите по-долу!