Екстрасенсът на Брад Пит - Рон Бард, който е предсказал връзката му с Анджелина Джоли, твърди, че клиентът му вече не обича спътничката си в живота, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Според него Брад Пит се чувства "в капан", но не иска да напусне Анджелина заради шестте им деца, а и защото това би било лошо за имиджа му. Актьорът още обичал бившата си съпруга Дженифър Анистън.

Именно Дженифър Анистън представила Рон Бард на Брад Пит, когато още били женени. Една година по-късно - през 2005 г., той му предсказал, че ще се запознае с някого, докато снима "Мистър и мисис Смит", който ще промени живота му. Така и станало. Брад Пит и Анджелина Джоли се влюбили на снимачната площадка и той напуснал Анистън още същата година.

Четете още: Анджелина: Брад е чудесен глава на семейство

"В крайна сметка въпросът не е дали Пит е влюбен или не. Въпросът е, че той е мъж, който се е посветил на шест деца и спазва ангажимента си. Дали я обича, или не, е съвсем друга история. Брад е човек, който намира щастието в собствената си душа. Той прави това, което смята за правилно. Той е мъжко момче”, казва екстрасенсът.

Според него семейство Бранджелина ще имат още три деца.

Четете още: Как поддържат тръпката Анджелина и Брад?