Автор
Woman.bg

Ексклузивно: Брад и Анджи осиновиха цяло семейство

Изглежда голямото и благородно сърце се предава по наследство или поне такъв е случаят с Анджелина и две от децата ѝ – момиченцета Шайло и Захара, които въпреки че са на девет и на единайсет вече тръгнаха по стъпките на майка си и дори я задминаха, осиновявайки цяло семейство, живеещо в крайна бедност.

Става въпрос за 12 братчета и сетричета, най-голямото от които е на 19 години, а най-малкото на 16 месеца, от Камбоджа. Докато семейство Джоли-Пит е в Камбоджа за снимките на последния филм на Анджи First They Killed My Father, Брад Пит, Шайло и Захара се запознават с част от децата от въпросното семейство, което обитава порутена барака в най-бедния квартал в града и като много от съседите си се прехранват с храна, дадена им по милост.



Шайло и Захара са толкова потресени от бедността на децата, че решават да се погрижат за тях. Купуват им дрехи и колела. А когато се оказва, че децата не посещават училище, защото е на десетки километри от тях и освен това всеки ученик трябва да плаща по пет долара на предмет всеки месец на правителството – с една дума скъпо удоволствие, което те не могат да си позволят.

Затова Анджи и Брад записват братчетата и сестричетата в най-елитното частно образователно заведение в Камбоджа – клон на нюйорско интернационално училище. Като всяка сутрин идва автобус, който закарва децата до школото, а следобед ги прибира. Освен това актьорите са започнали да дават пари за дрехи и храна на семейството.