Автор
Woman.bg

Екшън на четири колела в новия сезон на ''Под Прикритие''!

В неделя вечерта всички се насладихме на дългоочаквания първи епизод от четвъртия сезон на един от най-успешните български сериали "Под прикритие".

Станахме свидетели на спиращи дъха екшън сцени, романтика на сурови мъже и атмосфера на космополитния Истанбул. Не на последно място чухме Джаро да говори на турски, видяхме дъщеря му, както и новата роля на Явор Бахаров.

Новият сезон на най-гледания български сериал е посветен на актьора Чочо Попйорданов, който ни напусна през 2013 г.

„Кино никога не се прави лесно, то се прави от добри професионалисти, Благодаря на целия ни екип, който е съставен само от такива хора. Лично аз смятам, че „Под прикритие” е най-добрият сериал в България, а той се доказа и по света”, бяха думите на продуцента и режисьор от „Камера” Димитър Митовски. При всички положения зрителите ще се надяват на още атрактивни преследвания с коли, подобни на тази с Куката, която дори печели награда за най-добра екшън сцена в наградите „Jameson златна бленда“.

Вече станаха известни и някои от главните действащи Ауди лица за новия сезон. Със сигурност любителите на марката ще разпознаят популярните Q7 и A7, а ще могат също така да видят в действие изключително спортния A3 Limousine.

Едно нещо е гарантирано в четвъртия сезон на „Под прикритие“ – всяка неделя от 20:45 ни очаква заплетена интрига, много екшън и невероятно красиви коли. За какво друго би могъл да мечтае един автомобилен фен?