Автор
Woman.bg

Една закръглена дама, един размер, 10 чифта дънки. Ето резултатa!

Не всяка жена може да се похвали с тяло и мерки на манекенка, но това не означава, че не е красива или привлекателна.

Има жени, чието тегло е далеч от приетото за „идеално“. Според нас всяка жена е уникална по свой собствен начин и именно в това се крие женската красота. Все по-често започва да се налага мнението, че "пълен" определно не означава грозен.

Обичайте тялото си
и се откажете да следвате стереотипи, налагани от медиите. Бъдете секси, самоуверена и стилна!

Закръглената сладурана Мари Оспина реши да си направи експеримент, чрез който да покаже нагледно, че на пълните дами им е по-трудно да си намират дрехи. Тя се заема със задачата да пробва дънки в един и същи размер, но на различни модни марки. И както предполагахме не всеки чифт дънки й става.

Размерът е само число, не се оставяйте то да ви определя!

„Да, аз имам женствено тяло и сочно дупе. За момичета като мен е много трудно да си намират дрехи, които да им стават. Не ме разбирайте погрешно, аз се гордея с тялото си и не искам да го крия или да се срамувам от него“
, споделя Мари.

„Нека си кажем истината - много от модерните дрехи, продавани в магазините не се произвеждат в размер XL. Аз имам закръглено тяло с повече извивки, а тези извивки трудно могат да се измерят и да се поберат в чифт дънки. Ще е предизвикателство за мен да пробвам няколко чифта дънки, за да разбера какви са представите на различние модни марки и дизайнери за размерa ми (XL)”, каза Мари.

:: Всички дънки, които Мари пробва са размер XL, но както ще видите по-долу някои от тях дори не могат да се закопчят ::

Вижте резултата:

* Arizona

* Calvin Klein

* Decree

* Forever21

* Jessica Simpson

* Jones New York

* Levi's

* Liz Claiborne

* NYDJ

* Old Navy

Четете още: Обичай тялото си!