Островът Некер е разположен в британската част на Верджинските острови на север от Върджин Горда, един от най-големите острови в страната.

През 1978 г. основателят на британския конгломерат от компании Virgin Ричард Брансън е закупил остров Некер само за няколкостотин хиляди долара. Впослествие късът земя, който е част от английската част на Вирджинските острови, се е оказал нетолкова „частен“, колкото е изглеждал на пръв поглед.

* Ричард Брансън

Карибското разположение на острова означава, че неговите 74 акра са обградени от красиви тюркоазени води, коралови рифове и прекрасни плажове. Некер обикновено се наема за максимум 28 души.

Къщи „Бали”

Шестте уникални къщи са разположени из острова и са перфектни за тези, които търсят усамотение.

Bali Hi, Bali Cliff и Bali Beach са построени на скали, с цел гостите да се наслаждават на по-внушителна гледка и да усещат по-добре приятния бриз. Трите къщи споделят един басейн.

Bali Lo, Bali Buah и Bali Kukila могат да бъдат намерени в средата на острова, предоставяйки красива гледка и голям басейн. Голф бъгита са предоставени, за да може гостите да се придвижват до различни части на острова.

Четете още: Приключения в Африка - Джибути

Неща, които може да правите по време на престоя

Некер е създаден, за да бъде вашето скривалище - място, разположено далеч от стреса и проблемите на ежедневието, където вие диктувате ритъма и настроението.

Независимо дали вашата страст е да се наслаждавате на кристалната вода или да релаксирате с книга на самотен плаж, за вас ще се полагат грижи. Организират се още казино нощи в The Great House, приятни коктейлни партита, барбекю на плажа, гала вечери, където храната никога не свършва!

Четете още: Lotus Hotel – пеещите пясъци в пустинята