Автор
Кристина Кирова

Една нетрадиционна, но много красива сватба

Това са Катка и Павел, които съвсем наскоро сключиха брак по необичаен, но много красив начин.

Въпреки че и двамата са родом от Чехия, те се запознават в Канада по време на специализация, още в тийнейджърските си години. Помежду им пламва силна любов, която не угасва с времето и когато идва моментът, в който да узаконят връзката си, те решават да подходят нетрадиционно.

"Бяхме категорични, че искаме да се оженим през зимата, някъде между планините, снега и елените", споделя Катка.



Двамата влюбени не искали обичайното шумно сватбено тържество, а по-скоро романтично и интимно преживяване. Те се бракосъчетали в планината, като единствените им свидетели били най-близките им приятели, фотографите им и прекрасната природа. Катка и Павел избрали да отпразнуват сватбата си сред зимната планинска обстановка в родината си, а след церемонията наели хижа от дърво.Там на запалена камина и на фона на тиха, приятна музика отпразнували съюза си с празнична вечеря със своите най-близки хора. За разлика от напрягащата организация около обикновените шумни сватби тази имала и елемент на импровизация. Гостите и младоженците си направили едночасова разходка в тихия район, докато изберат къде точно Катка и Павел да си кажат заветното "Да".



"Единственото нещо, което можеше да чуеш, ако за миг спреш да дишаш, беше падането на снежинките. Всичко беше толкова бяло и красиво", спомня си единият от фотографите.

Макар денят да бил студен, младоженците и всички присъстващи се греели както от топлите напитки, така и от радостта и любовта, които се усещали във въздуха.



Катка и Павел съветват всички двойки, на които им предстои да се оженят, просто да направят това тържество, мислейки единствено за собственото си щастие и това на най-близките си хора. И разбира се, да не се притесняват да експериментират и да заложат на нетрадиционното.