Ирина Шейк е един от най-успешните супермодели.

Но това не значи, че 24 часа в денонощието красавицата демонстрира изящната визия, с която сме свикнали да ни гледа от подиумите и кориците на списанията. Дори и тя си има дни, в които е неглиже и залага на по-небрежна визия, това ясно се доказва и от най-новите снимки, които папараците ѝ направиха.

Рускинята бе заснета край басейн заедно с половинката си Брадли Купър, облечена в семпъл черен бански, според някои от онлайн потребителите леко понапълняла, и с тюрбан от фолио върху главата – интересен аксесоар, чрез който най-вероятно Ирина се опитва да предпази косата си от слънчевите лъчи.

Снимките на двойката предизвикаха голям интерес в интернет пространството, не само заради визията на Ирина, но и защото тя и Брадли явно все още са заедно.

Мнозина се бяха притеснили, че с връзката им е свършено, след като наскоро Ирина бе заснета да плаче на Уимбълдън. Преди дни обаче приближен до двойката разкри пред TMZ, че красавицата не е била разстроена от скандал с актьора, както се тръбеше в медиите, ами е имала силна алергия и затова очите ѝ са били насълзени.