Градусите навън все повече се покачват и все по-настойчиво ни подканват да сменим дългите дънки и панталони с изящни летни рокли.

Роклята е този специален тоалет, който не само ще помогне за по-лесното справяне с летните горещини, но и умело ще подчертае женската нежност и деликатност. Независимо от стила си роклята е естествено допълнение на вътрешния свят на нейната притежателка, онази незаменима и вярна приятелка, която по неподражаем начин ще подчертае индивидуалността на дамата, която я носи.

Роклята става част от живота на всяка жена още от нейните най-ранни години и неизменно остава в него под формата на стотици красиви превъплъщения - ежедневни рокли, официални рокли, парти рокли, секси рокли и много, много други.

Именно защото е толкова значим компонент от образа на всяка дама днес обръщаме особено внимание на роклята и по-конкретно на три красиви рокли, носени от модната блогърка от един от любимите ни сайтове songofstyle.com.

Вижте роклите и начина, по който те са съчетани, и почерпете вдъхновение за собствения си летен облик:

Чувствена червена рокля от дантела, която е по-подходяща за вечер навън, но чрез комбинирането с ниски бежови сандали, е превърната в идеален дневен тоалет.

Елегантна рокля с омбре ефект, чиято цепка й придава деликатна секси нотка

Страстна и дръзка рокля, идеална за някой специален вечерен повод и неповторим моден съюзник, който ще превърне всяка дама в магнит за очите на околните, кипящ от енергия, обаяние и страст