Вече изминаха цели шест месеца от новата година. Успяхте ли да изпълните обещанията, които си дадохте в началото на 2017-а или ги забравихте? Днешната ни история е за едно успешно изпълнено обещание и за вдъхновяващата победа на една влюбена двойка над килограмите.

На 1-и януари 2016 г. Лекси и Дани Рийд решават, че е настъпил моментът, в който трябва да се преборят със затлъстяването. Двамата започват да спортуват и да спазват строг хранителен режим. Но като че ли най-силното им оръжие в борбата с наднорменото тегло е безкрайната любов и подкрепа, която си дават един на друг. От тогава до днес двойката е отслабнала със 165 кг.

„Започнахме да броим калориите на всичко, тренирахме 5 пъти седмично и не след дълго получихме първите резултати. Отслабнахме без помощта на хирурзи, диетолози, фитнес инструктори, лекарства и био храни. Просто бяхме готови за промяна и започнахме да живеем здравословно“, пише Лекси в профила си в Instagram.



Двойката демонстрира напредъка и промяната в теглото си и в социалните мрежи, а написаното от Лекси под снимките е повече от вдъхновяващо:

„Дори и не съм подозирала колко може да се промени животът ми само за една година. Всички започваме отнякъде, никога не е късно за промяна. Започнете от днес!“



Семейство Рийд продължава да показва щастието от резултатите, които са постигнали благодарение на труда, разумния си начин на живот и силната си взаимна подкрепа. Двойката публикува много снимки в социалните мрежи с цел да вдъхнови и други хора, които се нуждаят от подобна промяна.

Четете още: Отслабва ли се от веганството?