Октомври е. Слънчевите лъчи са по-слаби и едвам, едвам галят лицето ни, но пък за сметка на това целият град е в плен на красивата есен, нежно обагрен в нейните топли цветове.

Вдъхновете се от заобикалящата ви пъстрота и захвърлете тъмните тоалети. Напук на сивите визии на околните, вие съчетавайте цветни дрехи и аксесоари. Смела, различна, носеща настроение и вдъхновение, вие несъмнено ще се превърнете в магнит за очите на околните.

Четете още: Есента през погледа на една модна блогърка

Чаровната модна блогърка от www.songofstyle.com е идеален пример за това как да съчетавате отделни цветни находки и посредством това да постигнете една изящна модна симфония, идеална за есенните дни.

По-долу ще ви покажем две нейни стрийт визии, а в нашата анкета може да гласувате за тази, която ви е допаднала повече.

Визия 1

Ефектната блуза може да превърне и най-обикновения облик в истински шедьовър, а комбинирането й с boyfriend дънки внася пленително градски шик излъчване към цялостния стайлинг.

Синьото кожено яке и камуфлажните пантофки пък са поредният пленителен цветен акцент.

кожено яке от Michael Kors

пуловер от Equipment

дънки от Joe’s Jeans

пантофки Charles Philip

Визия 2

Блузата на райе и белите дънки представляват красива, небрежна комбинация, която ефектно се допълва от бледорозов трендж и тъмнорозови токчета, придаващи на стайлинга по-изтънчен и елегантен вид.

В тази визия умело се преплитат модерния, фънки облик и класическото излъчване. Това ясно си личи и в комбинирането на нежни златни бижута от Tiffany & Co.и фънки слънчеви очила с огледални стъкла.

блейзър Rebecca Taylor

блуза на райе от J. Crew

дънки от Topshop

токчета от Jimmy Choo

бижута от Tiffany & Co

На тези две визии определено би отивал белият или черният Opel ADAM!