Дуетното парче на двете сексапилни изпълнителки Бионсе и Ники Минаж, което носи името „Feeling Myself”, е вече факт! Тук може да си го припомните и да усетите лятното настроение.

Nicki Minaj Feat Beyonce - Feeling Myself (BETTER QUALITY)Follow Tyrik For More...

Posted by Tyrik Dobbins on Monday, 18 May 2015

Концепцията на видеото е „да се забавляваме“ и двете звезди демонстрират как те обичат живота и как те се забавляват. Бионсе и Ники залагат на страхотен стайлинг – секси, цветен, ярък!

Бионсе е изцяло завладяна от лятото и високите температури и все по-често залага на ярки тоалети. Само преди ден майката на Блу Айви блесна със стилна визия в жълто. Смело и доста нестандартно решение, което сме любопитни да разберем дали ще одобрите!

Съпругата на Джей Зи, която отново заложи на по-тъмен нюанс русо, бе избрала дамски костюм на модна марка Zadig & Voltaire за важна бизнес среща в Манхатън, Ню Йорк.

33-годишната звезда определено не е от срамежливите жени! Сигурно забелязахте жълтия сутиен, който се показваше под сакото...

Според вас успя ли Бионсе да покаже как се носи дамски костюм със стил?

Четете още: Ярка, по-ярка, Бионсе

Важно е моделът, на който се спрете да подчертава вашата фигура по най-добър начин, а не да крие нейните предимства и женствени извивки.

Ние определено сме големи почитателки на дамските костюми, те са толкова разнообразни и практични. С един стилен дамски костюм бързо и лесно може да създадете ефектен и стилен образ.

Сигурни бяхме, че певицата ще сподели снимки от най-новата си визия в социалната мрежа. Ето ги и кадрите от Instagram страницата на Бионсе: