Автор
Woman.bg

Един напусна къщата на VIP Brother, друг се завърна

Във вечерта на елиминациите още един съквартирант трябваше да напусне къщата на VIP Brother. Този път късата клечка изтегли Евгени Минчев. Йорданка Христова и Кали обраха гласовете на най-много хора и бяха спасени от зрителите. Евгени обаче не успя да надвие дамите в лицето на Елена Кучкова, Зорница Линдарева и Албена Вулева и се сбогува със съквартирантите.

Минчев заяви, че това е било страхотно преживяване, от което си е взел много поуки и никога няма да го забрави.

Четете още: Тачо: Евгения си има богат любовник

Live предаването беше изпълнено с обрати, за изненада на всички Big Brother репи да покани майката на Албена в Къщата. Людмила Захагаева беше дошла да защити дъщеря си, но представянето и беше толкова атрактивно, че получи внезапно предложение да гостува в най-известната къща. Тя успя да вдигне рейтинга на дъщеря си, която до този момент е била с най-малко гласове за оставане.

Другата изненада на вечерта беше влизането на Стефан Манов - Тачо в къщата. Той се завръща в шоуто, за да се бори за любовта на на любимата си Жени Калканджиева. Той беше подготвил и подарък за Жени - пръстен във формата на капачка от бутилка, като обясни, че именно за такава капачка е предложил за пръв път на Калканджиева.

Четете още: Връщат Тачо във "ВИП Брадър"?