Автор
Антония Михайлова

Ед Шийрън и още нови лица в „Игра на тронове“

Както вече ви споделихме наскоро, седмият сезон на фентъзи поредицата “Игра на тронове” ще стартира на 16 юли, а не както се очакваше – през април.

Тъжни сме! "Игра на тронове" се завръща чак през юли (Внимание спойлери!)

За да не скучаем до идването на предстоящите серии, създателите на филма - Ди Би Уайс и Дейвид Беньоф, открехнаха още малко завесата около него и разкриха новите лица за седмия сезон на сериала по време на конференция, която бе водена от звездите Мейси Уилямс и Софи Търнър.

Джим Броудбент


Първият, който се присъединява към актьорския състав от седмия сезон на "Игра на тронове“, е Джим Броудбент. Българските зрители го познават като проф. Хорас Слъгхорн от шестия филм до края на поредицата за "Хари Потър". Този път ще го видим в ролята на новия върховен септон - високоуважаван свещенослужител с висш морал и достойнство.

Конър Макгрегър


Конър Макгрегър е известен ирландски майстор на смесените бойни изкуства. На мъжествения му чар и сила ще се наслаждаваме не само в седмия, но и в осмия, последен, сезон на сагата. Въпреки че все още персонажът, в който Макгрегър ще се превъплъти, не е известен, слуховете ни подсказват, че това ще бъде воин, отличаващ се с отличните си бойни умения.

Том Хопър


Звездата от "Черни платна" и "Сага за викингите" също се присъединява към актьорския състав и ще го видим в образа на Дикън Тарли, изигран до момента от Фреди Строма.

Ед Шийрън


Сред гост-актьорите в дългоочаквания нов сезон на фантастичната драма по HBO ще видим и носителя на "Грами" Ед Шийрън. Все още не е ясно каква точно ще бъде ролята на Шийрън. "От години се опитваме да вкараме Ед в сериала, за да изненадаме Мейси и тази година най-накрая успяхме!", признава пред репортери сценаристът и продуцент на "Игра на тронове" Дейвид Бениьоф по повод участието на музиканта в култовата сага.