Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър се е захласнал по българска хубавица с манекенски мерки.

Тези дни поп певецът бил забелязан в компанията на Лидия Иванова в заведение в Лас Вегас. Българката живее в Щатите и съвсем скоро ще участва на престижния конкурс зад Океана Queen of the Universe.

Срещата е с Бийбър била в Madeo Restaurant, откъдето всъщност изпълнителят и моделката са се тагнали във Facebook. Налице е и тяхна обща снимка.

Неотдавна софиянката Лидия Иванова успя да надникне и в покоите на палавия актьор Чарли Шийн. Българката посетила отблизо и къщите на Парис Хилтън, Шакира, Том Джоунс и Роби Уилямс. Лидия успяла да се докосне до звездните домове покрай участието си в американския конкурс Queen of the Universe. Благотворителното състезание ще се проведе под егидата на ЮНЕСКО през април. За да има шанс в конкурса, всяка участничка трябва да намери със собствени сили фирми или организации, които да подкрепят нейното представяне със скромна сума. 2000 долара е общата сума, която всяка една от участничките трябва да набере чрез намирането на рекламодатели за конкурса.

Тази година каузата на конкурса цели да подпомогне образованието на деца от Третия свят. Нашето момиче успяло да спечели журито с идея за своя кампания под мотото „Предай нататък, за да сбъднеш мечта”. Самата тя разкри, че образованието за нея е най-силното оръжие и всеки човек заслужава този шанс.

Лидия ще работи с танцьорите на Риана, както и с водещи гримьори, фризьори и стилисти, за да се подготви за участието си в надпреварата.

В момента Лидия изучава медицина в Лос Анджелис. Красавицата смята да специализира пластична хирургия. Паралелно с това е избрана да бъде част от школата по актьорско майсторство на популярната Ивана Чабак, която обучава знаменитости като Иън Сомърхолдър, Холи Бери, Бионсe, Брад Пит и Нина Добрев.

У нас Лидия Иванова е познато лице в музикалните и модните среди.