Автор
Woman.bg

Джулиана Гани извади клетвена декларация срещу "Мис Плеймейт"

Мис Силикон Джулиана Гани удари тежко по имиджа на проведения във вторник вечерта конкурс "Мис Плеймейт".

Непосредствено след като стана ясно, че победител е Елена Кучкова, а след нея се нареждат Биляна Евгениева и Магдалена, Гани показа нотариално заверена декларация, в която е предвидила какво ще се случи, ден преди финала на надпреварата, съобщава "Блиц".

Публикуваният в социалната мрежа "Фейсбук" документ потвърждава, че на 27 януари Джулиана се е подписала под твърдението, че три от Елена Кучкова, Биляна Евгениева, Магдалена и Кристина Димитрова ще попаднат в челната тройка. Прогнозата е заверена при нотариус Цветелина Гечева.

Точно преди една седмица пловдивчанката обяви във "Фейсбук": "От доверени хора разбрах, коя ще е първа, както втора, че и трета дори! Носителка съм на две престижни корони и не смятам, че не мога да бъда оценена достойно, и че трябваше по този подъл начин да използват името ми. Не смятам, че аз, както и други момичета от формата, сме пълнеж на конкурса, който отдавна е нареден и нагласен. Вместо посрамена от целия този фарс, предпочетох да се откажа навреме от този цирк и да дам шанс на останалите "кандидатки". УСПЕХ, МОМИЧЕТА!!!"

Четете още: Нов скандал за ''Мис Плеймейт'': Джулиана Гани бойкотира конкурса

Два дни по-късно от "Плейбой" предупредиха, че ще заведат дело срещу Джулиана Гани, затова че се опитала да дискредитира конкурса "Мис Плеймейт". Организаторите й дадоха ултиматум да се извини, но вместо това, силиконката заяви: "Държа да отбележа, че представителите на Плейбой не ми предоставиха никакво копие на този "договор", на базата на който искат да ми повдигнат съдебен иск. Това е несериозно!"

Четете още: Плейбой ще съди за клевета Джулиана Гани

Нотариалното доказателство на Джулиана Гани обаче веднага бе поставено под въпрос от светския лъв Жоро Френски. Под публикувания във "Фейсбук" документ той коментира: "Джули, аз ако бях видял и най-малкото доказателство, също бих казал, но досега (за последните 4 години, в които съм навътре в нещата) не съм видял такова нещо. Поне досега. Даже съм личен свидетел точно противоположните неща. И искам пак да подчертая, че нямам никаква обвързаност с конкурса - финансова или организационна. Дори снощи не отидох да го гледам поради мои си съображения. Ама да посочиш 4 имена за тройката ден преди конкурса, като са останали 10 момичета и при положение че вотът от Интернет е вече ясен, а той е основният критерий и вариантите не са много... Не искам да взимам страна, наистина, но за мен това не голямо доказателство. И двете страни си твърдят нещо, но факти няма, за това поне засега оставам неутрален."