Джордж Клуни се сгоди за приятелката си, британската адвокатка Амал Аламудин, съобщиха Франс прес и ИТАР-ТАСС като цитират сп. "Пийпъл".

„Джордж и Амал се стараят да не привличат вниманието върху себе си, но не се опитват да се крият, заяви близък до тях източник, цитиран от списанието. Те искат онези, които обичат, да знаят, че връзката им е истинска и че възнамеряват да останат заедно завинаги. Годежът им бе наскоро.“ Източникът допълни, че двойката все още не е решила да сключи брак.

Клуни и Аламудин били забелязани да похапват заедно в луксозен ресторант в Лос Анджелис в компанията на Синди Крофорд и съпруга й, които са отдавнашни приятели на актьора. Аламудин носела голям пръстен на ръката си.

Четете още: Жените в живота на Джордж Клуни

52-годишният Клуни имаше многобройни романтични връзки, но никога не е показвал, че желае да се обвърже за продължително време.

* Амал Аламудин

36-годишната адвокатка Аламудин е специалистка по международно наказателно право, права на човека и екстрадиция.

Двамата за пръв път бяха забелязани заедно през октомври в Лондон, а след това и в Ню Йорк, пише "Пийпъл". Неотдавна Клуни и Аламудин били на сафари в Танзания и после на почивка на Сейшелите.

Четете още: Мъжете харесват адвокатки, а ние лекари