Автор
Woman.bg

Джордж Клуни и Амал Аламудин си казаха „ДА“!

Известният американски актьор и режисьор Джордж Клуни и любимата му Амал Аламудин се ожениха в събота на частна церемония във Венеция.

"Джордж Клуни и Амал Аламудин се ожениха днес, събота, 27 септември, по време на частна церемония във Венеция, Италия", заяви агентът му Стан Розенфелд в кратко изявление в Лос Анджелис, САЩ, цитирано от АФП.

Четете още: "Затварят" Венеция за сватбата на Джордж Клуни

Тълпи от фенове се бяха събрали в италианския град, за да могат да зърнат идола си и неговата годеница, които с помощта на лодки се отправиха заедно с близките си към мястото на венчавката.

Щастливата двойка и техните приятели и роднини пристигнаха във Венеция още в петък, като вечерта се насладиха на празнична вечеря.



Сред гостите бяха забелязани Мат Деймън и съпругата му, редакторката на VOGUE Ана Уинтур, Синди Крауфорд, Бил Мъри, Боно от U2 и много други известни личности.

Във Венеция през този уикенд царя лудост. Частната лодка - водно такси с надпис "любов", с която се движеха Клуни и Аламудин бе "ескортирана" от десетки лодки с папараци или просто любопитни хора. Фенове се надяваха да видят знаменитостите и се тълпяха на мостовете край площада със седемзвездния хотел "Аман", в който бяха настанени двойката и техните приятели.



Нека ви припомним, че Джордж предложи брак на лондонската адвокатка, след като излизаха само седем месеца. За пръв път таблоидите започнаха да ги свързват през миналия октомври.



Въпреки че Клуни е известен в Холивуд като "вечният ерген", той все пак е бил женен за кратко през 90-те години за актрисата Талия Балсам. След развода той обеща никога да сключва брак и бе дълго време, въпреки многобройните романи, известен като заклет ерген.

Тридесет и шест годишната британка от ливански произход Амал покори сърцето на Джордж. Адвокатката представлява интересите и на основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж.

Четете още: Джордж Клуни ще носи Армани на сватбата си