Автор
Woman.bg

Джордж Клуни: Амал, горд съм, че съм твой съпруг

Джордж Клуни открадна цялото внимание на 72-то издание на наградите „Златен глобус” с невероятната си трогателна реч от сцената, докато прибираше наградата си за цялостен принос.

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на наградите "Златен глобус"? (снимки)

Актьорът, режисьор и продуцент вдигна на крака цялата публика, като припомни, че "милиони хора, не само в Париж, но и в целия свят, са се включили във вчерашните антитерористични шествия - християни, евреи и мюсюлмани - за да кажат, че няма да вървим в страх". Ревностният защитник на правата на хората и медиите отдаде почит на жертвите при атентатите във френската столица с думите: "Тогава аз съм Шарли".

Аплодисментите бяха оглушителни, а сред феновете на Джордж бе и съпругата му Амал Аламудин. Адвокатката за пръв път придружаваше половинката си на подобно събитие и не остана разочарована. Клуни използва трибуната, за да декларира любовта си към нея по много романтичен начин:

„Невероятно е да намериш човек, когото да обичаш. Амал, каквато и алхимия да ни събра заедно, не мога да бъда по-горд от факта, че съм твой съпруг!”.

Аламудин бе сред най-стилните жени на кино наградите и камерите цяла вечер не се отделяха от нея. Когато половинката ѝ излезе на сцената, за да прибере своята награда, Амал бе видимо заинтригувана от друг мъж – актьорът Бил Мъри, с когото оживено дискутираше нещо, но после бързо се окопити и фиксира погледа си към, Клуни, чиито думи дълбоко я трогнаха и разсеяха всякакви слухове, че бракът им е фарс и двойката има сериозни проблеми, пише bgreality.bg

Четете още: Съпругата на Джордж Клуни е заплашена от затвор в Египет