Автор
Woman.bg

Джордж и Амал Клуни плащат 10 милиона лири, за да се срещнат с призрак

Младото семейство Джордж и Амал Клуни съвсем наскоро се сдобиха с нов дом. Провинциалното имение във Великобритания разполага с редица екстри - живописна гледка, уединени градини, спа, зала за фитнес, сауна. Имотът струва 10 милиона лири, но включва една специална екстра.

От него се наблюдава идеално призракът на малко момиче, което броди из селището. Това твърди експертът по паранормални явления Ури Гелер, който също притежава имот наблизо, пише inews.bg

Четете още: Джордж Клуни: Амал, горд съм, че съм твой съпруг

68-годишният Гелер е собственик на имение "на минута път" от това на семейство Клуни. Той твърди, че селцето Сонинг е място на необичайна активност, особено край моста на реката, където е имението на звездното семейство.

"Става въпрос за духа на малко момиче. Не се и съмнявам, че Джордж Клуни ще го види. Няма друга къща в околността, която да предлага по-добра призрачна гледка", казва Ури Гелер, който живее наблизо заедно със съпругата си Хана.

От твърденията на експерта по паранормални явления не става ясно дали семейство Клуни предварително е било уведомено, че ги очаква призрачна изненада и били ли са въодушевени от факта.

Четете още: Съпругата на Джордж Клуни е заплашена от затвор в Египет