Автор
Роси Кацарова

Джоли за Брад Пит: Винаги ще бъдем семейство (видео)

За първи път от септември насам, когато подаде документи за развод, Анджелина Джоли проговори за раздялата си с Брад Пит.

Тя, заедно с шестте си деца, бе в Камбоджа – родина на големия й син Мадокс, за премиерата на новия си филм "Първо убиха баща ми", който разказва за геноцида на режима на Червените кхмери през 1975-1979 г. При управлението на репресивния режим загиват над 2 млн. души.


Анджелина бе посрещната в азиатската държава от самия крал Нородом Сихамони во Сием Реал, а премиерата на лентата ѝ се състоя в древния храмов комплекс Ангкор Ват.

По време на представянето на филма си красавицата сподели: "Искам моят син да знае не само за войната, която е бушувала тук, но също така да научи и какво са преживяли родителите му."



Джоли стигна още по-далеч с признанията и дори говори за раздялата с Брад Пит.

"Не искам да разкривам много, само ще кажа, че минахме през много труден момент, но ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство", емоционално сподели тя.

"В момента най-важното за мен са децата ми, децата ни. Ние сме и винаги ще бъдем семейство, затова трябва да се справя. Опитвам се да намеря начин това, през което преминаваме, да ни направи по-силни и по-близки", допълва Анджи.