Автор
Woman.bg

Джоли и Стела Маккартни създават детска модна линия

Холивудската актриса Анджелина Джоли и британската дизайнерка Стела Маккартни обединиха усилия в създаването на детска модна линия, вдъхновена от новия филм на звездата "Господарка на злото".

Новата лента на актрисата за злата вещица от 1959 г., позната на зрителите от класиката "Спящата красавица", е причина за създаването на "вълшебната" колекция, която още през април ще бъде достъпна в магазините на Стела и Дисни.

Двете звезди ще представят обувки и осем стилни предложения, включително рокли за принцеси и фланелки, като с приказните дрехи ще могат да се сдобият само децата от 4 до 14-годишна възраст.

Четете още: Анджелина Джоли е най-богата

Част от събраните пари от колекцията ще бъдат благотворително дадени за организацията SOS Детски селища, която помага на младежи без жилище в нужда.

"Винаги съм била огромен фен на Дисни, майка ми също и съм израснала с гледането на всички тези филми, както повечето деца. Когато Анджелина ме покани на снимачната площадка усетих възможността за създаването на тази колекция и направо я грабнах", коментира дизайнерката в интервю за Wwd.com.

Четете още: Визия на деня за секси мамчета – Скарлет Йохансон