Близо шест месеца след като се разделиха, Брад Пит и Анджелина Джоли са се помирили, разкриват медиите отвъд Океана.

В новия си брой списание PEOPLE цитира източник, близък до звездите, който разкрива, че двамата вече не общуват помежду си чрез адвокати, а са започнали да си комуникират лично.

След като месеци наред актьорите бяха в обтегнати отношения, а в пресата излизаха грозни подробности от бракоразводната война помежду им, изглежда 53-годишният Пит и 41-годишната Джоли са решили да се помирят. Най-вероятно в името на шестте си деца и в желанието си да не ги стресират допълнително.

Кой е поел инициативата за затопляне на отношенията, не е ясно, но е факт, че преди време Анджелина сподели в интервю, че двамата с Брад Пит винаги ще бъдат семейство и че той е прекрасен баща на децата им.

"Бяха трудни времена, но успяха да ги разрешат. Това е работа в прогрес.", уверен е близък до тях източник, цитиран от списание PEOPLE.

Припомняме ви, че Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха миналия септември. Имаше различни слухове за причината за разрива в отношенията между двамата, но какво точно е довело до молбата за развод, подадена от актрисата, така и не стана ясно. Първоначално звездите поведоха доста ожесточена битка за децата си, като звездата от Лара Крофт не позволяваше на бившия си възлюбен да се вижда с наследниците им. Към днешна дата този проблем е в миналото и според списание PEOPLE Брад вече се среща с децата си, като преди броени дни е прекарал време с Мадокс и Пакс.