34-годишната звезда и настояща модна дизайнерка показа новата си прическа. Джесика Симпсън подстрига косата си и веднага побърза да качи снимка с новата си визия на личната си страница в социалната мрежа.

„Short hair, don't care” (в превод “С къса коса нямам никакви грижи“), написа блондинката под снимката.

Четете още: Джесика Симпсън с ново тяло и нова модна колекция

Промяната в дължината на косата й се дължи на продължителното изсветляване, на което се бе подложила Джесика няколко месеца преди сватбата й това лято.

Вижте снимки от сватбата им:

Джесика се омъжи за годеника си Ерик Джонсън през юли. Наскоро тя разкри, че откакто с бившия спортист и баща на децата ѝ са сключили брак, живеят в непрекъснат меден месец.

„Със сигурност все още сме на седмото небе! Дано това да продължи възможно по-дълго", сподели Джесика пред водещия Райън Сийкрест преди месец.

ВИДЕО:

"Тъй като това бе лятна сватба, искахме цветът да бъде по-светъл, за да изглежда като естествена блондинка", обясни личният фризьор за звездата и допълни: "Исках косата й да бъде дълга, а цветът като бебешки - естествен рус, какъвто има Максуел (детето на Джесика). Фините акценти да се сливат в косата й, за да могат снимките й да бъдат перфектни и красиви".

* Джесика със семейството си

Харесва ли ви новата прическа на русокосата звезда?

Джесика преди:

Четете още: Уау, каква грива!

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!