Автор
Woman.bg

Джесика Симпсън е слаба, щастлива и готова да пее отново

Преди известно време Джесика Симпсън сподели, че е готова да влезе в звукозаписното студио и да се завърне на музикалната сцена. Дойде ли времето за запис на нови песни тя ще може да раоти от дома си, където е направила собствено студио.

Но за момента русокосата чаровница се е посветила на двете си деца и любимия мъж.

34-годишната Джесика сподели в социалната мрежа сладка снимка с дъщеря си Максуел, докато пътуват в частния самолет на певицата и си прекарват прекрасно по женски.

Напоследък Симпсън възвърна самочувствието си на сексимвол, идвайвайки разкошно тяло.

Всички помним колко напълня по време на двете си бременности, но днес певицата е по-стройна и стегната от всякога.

За загубата на тегло на звездата сериозна роля играят и тренировките. Тя спортува по строга програма 4 дни в седмицата в продължение на 45 минути. Неин личен треньор е Харли Пастернак, който помага на много известни дами да поддържат фигурата си. Специално за Джесика Харли е изготвил силова тренировка и кардио упражнения.

За сп.People той споделя: "Редуваме упражненията – всеки ден различно. Правим клекове и напади за четириглавия мускул на бедрото, мъртва тяга и хиптръстер за дупето, а на третия ден завършваме програмата с упражнения за прасците и клек-плие за стягане на вътрешната част на бедрото.“

След като се сбогува с някои от любимите си калорични храни като пържено пиле и картофено пюре със сос, тя започна да спазва новата двуседмична програма на Weight Watchers.


Днес Джесика тежи 27 килограма по-малко и споделя, че диетичният й план се е превърнал в начин на живот. Тя споделя една от любимите си рецепти, включени в програмата:

Печени яйца по италиански със зеленчуци

Необходими продукти:

450 гр домати, нарязани на 2.5-сантиметрови парчета

1 голяма червена чушка, нарязана на 1.9-сантиметрови парчета (може да прецените размера сами)

1 тиквичка, която е нарязана на тънки лентички

1 глава лук, нарязана на тънки кръгчета

2 големи скилидки чесън, намачкани

4 яйца размер L

1/2 ч.л. босилек

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. черен пипер

1/4 чаена чаша обезмаслен Пармезан

Приготвяне:

В тиган с незалепващо покритие сложете доматите, чушката, тиквичката, лука, чесъна и сухите подправки и задушете с малко вода, докато омекнат зеленчуците, около 30 минути.

Намажете с малко зехтин купичките и в тях разпределете зеленчуците. Направете дупка по средата и скучайте по едно яйце. Поръсете с Пармезан. Печете ги на 200 градуса, докато яйцата станат готови, от 20 до 25 минути.