Певицата Джеси Джей признава, че усеща силно напрежение, защото винаги трябва да изглежда щастлива и перфектна пред феновете си.

По време на един от концертите си в Ню Йорк, хитовата изпълнителка разказа откровено за начина, по който славата и очакванията към нея я притискат в ъгъла.

"Моля ви, простете ми ако се получи погрешно, но не съм пяла това парче преди.., казва се "You Don`t Really Know Me" и е нещо като изповед за състоянието ми през изминалата година. Славата те кара да се усещаш така сякаш трябва да бъдеш щастлив през цялото време и хората искат ти да бъдеш перфектен през цялото време. Има пъти, в който просто не желаете да се снимате с някого или не искате да разговаряте с друг, това не означава, че сте лош човек, а просто че сте човек.., това е", коментира Джеси пред MailOnline.com.

"Понякога хората искат нещо от мен, което аз не съм готова да им дам и трябва да се преструвам, че се чувствам добре, въпреки че не е така. Това ме кара да се усещам като полудяла и на това посветих парчето", добави певицата.

В момента Джеси Джей се намира в САЩ, където записва няколко нови песни, като признава, че последния сингъл създала само преди два дни.

Четете още: Джеси Джей с нова прическа и цвят