Очарователната актриса Дженифър Лорънс претърпя малък инцидент, предизвикан от дълбокото деколте на роклята си, което непослушно се разтвори и разкри част от гръдта ѝ.

След премиерата на най-новия ѝ филм Игрите на глада: Сойка-присмехулка, състояла се през изминалия понделенк в Лондон, 24-годишната Дженифър се отправи към афтър партито на събитието заедно със своята близка приятелка певицата Лорд.

Четете още: Откраднаха голи снимки на Дженифър Лорънс (+ 18)

Намествайки се в колата, Лорънс успя да прикрие най-интимната част от тялото си, за сметка на която се показаха гръдите ѝ.

Първоначално актрисата не забеляза малкия гаф, но в последствие се присети за „палавата“ си, силно изрязана рокля и се прикри с ръце.

Четете още: Дженифър Лорънс и Крис Мартин отново заедно?

За новия си филм Дженифър Лорънс твърди, че ще има много жертви. Героинята на Дженифър – Катнис Евърдийн, която в първа част доброволно се яви на гладиаторското състезание, за да спаси малката си сестра от сигурна смърт, в тази част попада в подземията на непознатия до тогава Окръг 13, управляван от президента Алма Коин (Джулиан Мур).

Коин пранира воении действия срещу президента Кориоланус Сноу (Доналд Съдърланд) на столицата Панем и принуждава млади момчета и момичера да се бият помежду си всяка година. "Игрите на глада" се излъчват във всички окръзи и имат за цел да държат народа в подчинение чрез зрелища в антиутопичния свят на поредицата.

Четете още: "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част I" със световна премиера в Лондон

Дженифър обаче явно не се притеснява, че за по-младата публика мрачността на новата част би дошла вповече.

"Е, знаете, че приключенията на Катнис продължават."

Четете още: История на успеха на Дженифър Лорънс

"В тази част ние разглеждаме реалната война между Окръг 13 и Столицата, действията се развиват в под окръга, затова ни е необходим по-мрачен сценарий", разказва носителката на награда "Оскар" за най-добра женска роля за 2012 г.


Прилюченската поредица "Игри на глада" е по бестселъра на Сюзън Колинс, чиито световни печалби са повече от 1.6 милиарда.

Премиерата й в България е на 21 ноември.