Снимките, които виждате в днешната ни статия сигурно ви се струват обработени с фотошоп и не вярвате, че една 45-годишна жена може да изглежда по такъв перфектен начин на тази възраст.

Е, момичета, снимките НЕ са обработени, няма визуална измама, това е самата Дженифър Лопес!

Ослепителната поп изпълнителка е сред най-влиятелните дами от южноамерикански произход в света. Лопес винаги демонстрира самочувствие и неведнъж е признавала, че се харесва такава, каквато е.

Тя е известна със сочните си задни части, но звездата може да се похвали и със стегнат корем. Само преди седмица Дженифър се появи на афтър партито на наградите „Златен глобус“, облечена в бяла рокля с „cut out” елементи, която разкриваше плоския й корем. Ето ТУК си припомнете цялостната й визия.

Майката на близнаците Макс и Еме успя да прикове всички погледи със семпъл, но стилен спортен аутфит.

Тя бе щракната да говори по телефона в Бевърли Хилс. Ежедневната визия на Дженифър се състоеше от сив анцуг, черно поло и черни кецове на платформа.

Благодарение на късата дължина на блузата успяхме да се възхитим на плочките на корема и стегната й фигура.

Латино дивата изглежда секси дори и облечена в спортен тоалет. Косата й бе вързана на конска опашка, а слънчевите очила скриваха очите й.

Дженифър не отрича, че тренира усилено, за да е във форма и за никого не е тайна, че тя работи само с най-добрите треньори. Един от тях е Гунар Петерсон, който е невероятно строг, но в същото време умее да мотивира и най-капризните дами. Гунар сподели, че в тренировките с Лопес задължително използва тежести. За долната част на тялото залага на базови упражнения като клекове и напади в разнообразни варианти.



След тези снимки се замислихме сериозно да си вземем фитнес карта...

Четете още: Бронзовата богиня Дженифър Лопес (видео урок)