Джей Ло сподели, че никога не би се възползвала от дубльор за филмовите секс сцени.

"Струва ми се, че винаги съм се чувствала секси, но сега се чувствам особено секси", откровеничи холивудската знаменитост в интервю за британското списание "Mirror", в което разкрива някои малко известни детайли от живота си.

"Всички са много нервни, когато става въпрос за подобни сцени, а всъщност става въпрос в това да успееш да намериш границата. През годините много пъти съм снимала подобни сцени и като се появите в над 30 филма те са неизбежни", разказва Дженифър и уточнява, че никога не би се възползвала от дубльор. "Струва ми се, че винаги съм се чувствала секси, но сега се чувствам особено секси", подчертава Лопес.

Тя разкри, че децата й все още не знаят с какво се занимава майка им. "Те знаят, че работя много, но не знаят точно с какво се занимавам. Знаят, че тази работа плаща всички необходими сметки. Аз съм израсла в бедно семейство и знаех, че трябва много и упорито да работя. С тях не е така, но аз ги уча да са хуманни, щастливи, обяснявам им какво означава да си нещастен, да обръщат внимание на хората, които ги заобикалят, уча ги да са отговорни", споделя звездата.

"Аз наистина работя много, но с годините се научих да внимавам и да се грижа за себе си. Много по-лесно е да кажеш някому по отношение на работата "не" вместо "да". И това ми помага да съм щастлив един човек, не само заради себе си, но и заради близнаците", казва 45-годишната майка.

Четете още: Джей Ло продава имението си