Вчера ви представихме невероятната визия на Дженифър Лопес, с която звездата се появи в предаването на Jimmy Kimmel в Лос Анджелис. Червената рокля определено й стоеше зашеметяващо. Припомнете си я ето ТУК!

Дженифър винаги ще излъчва сексапил, независимо каква дреха облече... Но е добре да обръща внимание и на макияжа, с който се появява на светски събития. Именно той вчера за малко не й провали вечерта.

Четете още: Дженифър и малката й червена рокля

Журито от „American Idol” отпразнува с грандиозно парти 12-те финалисти в Лос Анджелис. Дженифър привлече вниманието върху себе си не само с изключително къса рокля, но и с неподходящ грим.

Невероятно нежното творение е на модна марка Marchesa и й стоеше страхотно. Красивите бродерии и златисти нишки правеха роклята още по-празнична и специална. Дженифър я бе комбинирала с класически модел обувки в пясъчен нюанс.

Лопес стана жертва на фрапиращ гаф с грима - нейният светъл фон дьо тен и бебешко сини сенки за очи засенчиха участниците и станаха център на събитието.

По принцип сме свикнали да виждаме 45-годишната звезда с грим в топли нюанси, прасковен руж и телесно или розово червило, но този път латината реши да експериментира и за съжаление резултатът не е толкова успешен.

Четете още: Модният гаф на Гуинет Полтроу